HomeΟι Υπηρεσίες μας
Η Nikis Cleaning Services αναλαμβάνει την έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων.
 
Αναλυτικότερα μπορούμε να εκτυπώσουμε:
 
   • Έκδοση συγκεντρωτικών καταστάσεων.
   • Αναλυτικά ειδοποιητηρία.
   • Εξοφλητικές αποδείξεις.

 

Αναλαμβάνουμε τον διαχωρισμό των δαπανών σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες, εφόσον μας το ζητήσετε.

Με το σύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων που χρησιμοποιούμε παρέχουμε απλές, αλλά παράλληλα αναλυτικές καταστάσεις κοινοχρήστων πολυκατοικιών και κατανοητές αποδείξεις με πλήρη στοιχεία, που απαλλάσσουν το διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση και δεν αμφισβητούνται από κανέναν ένοικο.

Η αντικειμενικότητα, η ποιότητα και η συνέπεια στην έκδοση κοινοχρήστων που χαρακτηρίζει τη Niki's Cleaning Services διασφαλίζει τα συμφέροντα σας καθώς και τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων των πολυκατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Nikis Cleaning Services αναλαμβάνει όλα τα στάδια και τις διαδικασίες που αφορούν στην παραγγεοληψία του πετρέλαιο θέρμανσης ή του φυσικού αέριου εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας ή του κτιρίου γενικά, απαλλάσσοντας τον διαχειριστή και τους ενοίκους.

Οργανώνουμε τη διανομή και παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης υπεύθυνα, αξιόπιστα, γρήγορα και σε καλύτερες τιμές από αυτές που θα μπορούσε να πετύχει μεμονωμένα ο κάθε διαχειριστής ή ένοικος. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον καταμερισμό των δαπανών της κεντρικής θέρμανσης σύμφωνα με το σύγχρονο πρόγραμμα κατανομής κοινοχρήστων που διαθέτουμε. Ο καταμερισμός που αφορά σε δαπάνες συντήρησης ή επισκευής του συστήματος θέρμανσης γίνεται βάσει του ποσοστού (γνωστό και ως χιλιοστά) του κάθε διαμερίσματος. Ως προς την κατανάλωση πάλι, αυτή κατανέμεται ανάλογα με τον τύπο θέρμανσης κάθε πολυκατοικίας ή κτιρίου (αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση).

Με λίγα λόγια:

 • Ξεκάθαρες διαδικασίες για την παραγγελία του πετρελαίου στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
 • Διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με προγραμματισμό δρομολογίου.
 • Δίκαιος καταμερισμός δαπάνης του πετρελαίου θέρμανσης βάσει του ποσοστού.

Μπορούμε να παραδίδουμε το πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ύπαρξη πυροσβεστήρων στην πολυκατοικία και στα κτίρια γενικότερα είναι υποχρεωτική όπως και η ετήσια αναγόμωσή τους και ορίζεται και από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Τα είδη του πυροσβεστήρα που χρειάζεται να υπάρχουν σε κάθε πολυκατοικία διαφέρουν.

Είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε τους πυροσβεστήρες ανάλογα με τον χώρο σας, και να τους συντηρήσουμε αναλόγως την περίπτωση, χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά πιστοποιημένα και κατασκευασμένα με τις τελευταίες οδηγίες της Ε.Ε και πάντα με την αξιοπιστία της Nikis Cleaning Services.

Ειδικά για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων έχουμε τη δυνατότητα να τους παραλάβουμε από το χώρο σας, σε προκαθορισμένο ραντεβού, και να τους επιστρέψουμε έτοιμους και ασφαλείς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στην καλύτερη τιμή.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τον καθαρισμό του κτιρίων σας η εταιρία μας έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα, πλήρως οργανωμένο ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα του κτιρίου σας.

Το συνεργείο καθαρισμού μας θα αναλάβει να καθαρίσει την πολυκατοικίας σας, τον επαγγελματικός σας χώρο και το γραφείο σας με προσοχή στην λεπτομέρεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράλληλα με τον καθαρισμό κτιρίων, όπου η καθαριότητα και η υγιεινή των επαγγελματικών σας χώρων αποτελεί σοβαρό θέμα για εμάς, η Nikis Cleaning Services εξειδικεύεται στον ειδικό καθαρισμό υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, όσο δύσκολη και αν είναι η πρόσβαση.

Χρησιμοποιούμε τα καταλληλότερα αφαλατικά και οικολογικά υγρά καθαρισμού γυάλινων επιφανειών και εξασφαλίζουμε άψογη καθαριότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο καθαρισμός γυάλινων κτιρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί επίγεια, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, με τηλεσκοπικά κοντάρια γρήγορα και οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Nikis Cleaning Services αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την καθαριότητα και συντήρηση ενός σκάφους, παρέχει την ανάλογη υγιεινή που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας για τον καθαρισμό του σκάφου σας.

Αναλαμβάνουμε την περιποίηση όλων των μερών του σκάφους σας (χώροι εστίασης, τουαλέτες, καμπίνες, στρώματα, μοκέτες, αποθηκευτικούς χώρους) προχωρώντας στον βιολογικό καθαρισμό του. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.

Η αυξημένη παρουσία υγρασίας και αλάτων στο σκάφος σας, απαιτεί ανθρώπους κατάλληλα εκπαιδευμένους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα υλικά και εξελιγμένες μεθοδολογίες καθαρισμού. Η Nikis Cleaning Services για τις εργασίες που απαιτεί ο καθαρισμός σκαφών αναψυχής και θαλαμηγών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος υλικών καθαριότητας για τις πολλές διαφορετικές επιφάνειες του σκάφους σας (ξύλο, inox, υφάσματα, δέρματα κτλ).

Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα νερού και ατμού, αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό και την συντήρηση των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων του σκάφους σας.
Πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι, τα έπιπλα και τα στρώματα του σκάφους σας. Επίσης γυαλίζουμε με ειδικές αλοιφές που διαθέτουμε τις ανοξείδωτες κατασκευές του σκάφους σας για την καλύτερη δυνατή συντήρηση τους από τα άλατα της θάλασσας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Nikis Cleaning Services με το καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να συντηρεί άψογα τον κοινόχρηστο κήπο της πολυκατοικία σας και να λύνει γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόστος προβλήματα που ανακύπτουν μέσα στον χρόνο (ασθένειες, ελλείψεις ανόργανων ή οργανικών χημικών στοιχείων, μηχανικές βλάβες στο αυτόματο σύστημα πότησης).

Αναλαμβάνουμε επίσης τον πλήρη καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου όπως παρτέρια με λουλούδια, τα χαλικόστρωτα και τα πλακόστρωτα του κήπου, τα πεσμένα και μαραμένα φύλλα ή τα υπολείμματα από κομμένους φράχτες και χορτάρι.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και για κατασκευές, φύτεμα, κλάδεμα, κούρεμα γκαζόν καλέστε μας να εξετάσουμε τον χώρο και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά!

Η εταιρείας μας εγγυάται την άριστη κατάσταση και την σωστή ανάπτυξη όλων των φυτών και λουλουδιών σας για την ομορφία του περιβάλλοντος χώρου σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Nikis Cleaning Services αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες κάθε είδους σε επαγγελματικούς, ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων (κατσαρίδες, έντομα, ποντίκια, μυρμήγκια) με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη υγεία των ενοίκων.

Διαβάστε περισσότερα...

Η συντήρηση καυστήρα και ο καθαρισμός του λέβητα είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται μια φορά το χρόνο. Με την συντήρηση του καυστήρα και τον σωστό καθαρισμό του λέβητα επιτυγχάνουμε μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, και ανεβάζουμε το προσδόκιμο ζωής και του καυστήρα και του λέβητα. Έτσι εξασφαλίζουμε τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του καυστήρα, που σημαίνει έως και 20% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο συντήρησης καυστήρων και αναλαμβάνει την ετήσια συντήρησης του συστήματος θέρμανσης της πολυκατοικίας σας, με υπευθυνότητα για την προστασία και την σωστή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα...

Μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος κάθε φορά που παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στα υδραυλικά (σωληνώσεις αποχέτευσης, θέρμανσης, ύδρευσης). Πολλές φορές απαιτείτε άμεσος χειρισμός, ανεξαρτήτως της ώρας.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και ικανούς υδραυλικούς, οι οποίοι ως εξωτερικοί συνεργάτες μας, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Διαβάστε περισσότερα...